Περιλαίμιο Medium

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
34.90€ 24.43€

Το περιλαίμιο της Haddiws είναι 100%  χειροποίητο και κατασκευασμένο από τεχνόδερμα τύπου Αlcantara. Το συγκεκριμένο υλικό αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στην Ιαπωνία και είναι οικολογικό υποκατάστατο του δέρματος. Παράγεται συνδυάζοντας μια προηγμένη διαδικασία νηματοποίησης και διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και την αντοχή του στους λεκέδες. Ξεχωρίζει επίσης για τη μοναδική αίσθηση αφής (παρόμοια του σουετ) ενώ παράλληλα είναι 30% πιο ελαφρύ από το δέρμα. Η διπλή ραφή προσδίδει ένα κομψό φινίρισμα ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αντοχή του περιλαίμιου. Ανθεκτικά μεταλλικά μέρη από ατσάλι ολοκληρώνουν το περιλαίμιο. 
Μήκος: 44cm 
Πλάτος: 2cm 
Πάχος: 4mm

Για τη διατήρηση του περιλαίμιου Haddiws στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προτείνεται ο καθαρισμός του με ένα υγρό πανί και στη συνέχεια το σκούπισμα με ένα στεγνό.

Τα περιλαίμια Haddiws είναι ανθεκτικά στην υγρασία, παρόλα αυτά η συχνή χρήση τους σε νερό (λούσιμο σκύλου, μπάνιο στη θάλασσα) πιθανόν να αλλοιώσουν το προϊόν.

Στην περίπτωση εντόνου παιχνιδιού του σκύλου σας με τους φίλους του, συνιστούμε να μην φοράει το περιλαίμιο του και τα κοσμήματα του, καθώς υπάρχει κίνδυνος  φθοράς και απώλειας των κοσμημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X